Beste Roots in 't Groen vrienden en vriendinnen,
 
Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat jullie iets van ons vernomen hebben. Hoog tijd voor een update.

Mocht je denken dat Roots in 't Groen een stille dood gestorven is dan heb je het mis. We zijn nog steeds alive and kicking. Alleen door de Corona perikelen is het ons onmogelijk gemaakt om concerten te organiseren. Dus konden wij jullie, als liefhebber van onze  Roots concerten, niet van dienst zijn. Maar wanneer alles goed gaat komt daar op korte termijn verandering in.

Maar eerst iets anders:
De Roots in 't Groen avonden werden tot op heden georganiseerd door Theo Looijmans en Eugene Jonkergouw. Maar dat verandert. Theo heeft nl. aangegeven niet meer beschikbaar te zijn voor de organisatie van onze avonden. Spijtig maar het is helaas niet anders. Theo is vanaf het begin betrokken geweest bij de organisatie van Roots in 't Groen en dan vooral met de boekingen van de artiesten. Daar zijn wij hem uiteraard met z'n allen ontzettend dankbaar voor.

Om alleen de Rootsavonden te organiseren was iets wat Eugene niet zag zitten. Maar hij heeft inmiddels Ronald Vermijs en Ad Voets bereid gevonden om samen met hem de organisatie op zich te nemen. Vanaf heden gaat dit driemanschap de Rootsavonden organiseren. En dit gaan we doen, geheel in de traditie van alle vorige Roots in 't Groen avonden en op de wijze zoals jullie gewend zijn.
De eerste datum in de planning is woensdag 1 september a.s. We hebben daarover al afspraken gemaakt. Wij stellen jullie hiervan later in de maand augustus op de hoogte. Dus houdt je mailbox in de gaten.
Wanneer Corona geen roet in het eten gooit hopen wij op 1 september a.s. van start te gaan voor een (eindelijk) wederom mooi nieuw seizoen Roots in 't Groen concerten. Die, zoals altijd, wederom plaats zullen vinden in de Koepelzaal van 't Heerenhuys 23 te Geldrop.

Wij hopen jullie dus op korte termijn hier weer allen terug te zien. En gaan we samen weer eens genieten van prachtige muzikale avonden.
 
Met muzikale groet,
Eugene Jonkergouw, Ronald Vermijs, Ad Voets